Få hjälp med städningen

Är det smutsigt hemma? När man av olika anledningar inte kan, hinner eller orkar städa är det väldigt enkelt och smidigt att anlita en seriös och erfaren städfirma. Dagens städfirmor erbjuder högkvalitativa tjänster inom städning. Man får ett trevligt bemötande och bra och trygg service.

Du kan med fördel använda RUT-avdrag för hushållsnära tjänster. Väljer du att använda RUT så dras 50% av arbetskostnaden av direkt på fakturan. Städfirman sköter enkelt och smidigt all adminstration.

 

Så här går det till

När man kontaktat ett städbolag bokar man in ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom bostaden och diskutera fram ett upplägg för städningen efter dina behov och önskemål.

Man kan till exempel börja med en storstädning för att sedan boka upp fasta tider som det ska städas på. Vill man till exempel att det ska städas när man är på arbetet så har städbolagen säkra och trygga rutiner och försäkringar för nycklar och koder till bostaden.

Bokar man en veckovis eller varannan städning så får man såklart ett mer förmånligt pris. Man kanske också passar på att få källaren eller vinden städad. Fönsterputsning är också en populär tjänst. Tänk att få alla fönster skinande rena! När man är överens om vad som ska städas och hur ofta får man ta del av ett offertförslag.

Utbildade städproffs

När man har städhjälp får man flexibla och effektiva städare som kommer hem till den egna bostaden. Det är svårt att säga hur lång tid det kommer att ta, det är ju såklart beroende på storlek och hur smutsigt det är. Men det kommer garanterat gå fortare och blir renare än om man själv gjort det. De allra flesta har en kundgaranti för att du ska vara nöjd med städningen.

De har stor erfarenhet och kunskaper om vilka metoder, material och rengöringsmedel som behövs beroende på vilket städsyfte som är beställt.

Städfirmorna har full förståelse för att kunden kan vara osäker på att vissa kan vara lite osäkra att släppa in främmande människor i deras hem. Självklart kan du välja att inte få det städat i vissa rum eller delar av bostaden som du är extra rädd om. 

Vissa har vackra kristallkronor som kanske behöver en rengöring. Det kan vara svårt att göra själv, så låt en expert rengöra dessa. Du kanske vill ha en skräddarsydd städtjänst som till exempel inför en fest eller flyttstädning? 

Miljöaspekten

Ingen kan idag blunda för miljön. Städfirmorna gör sitt och använder sig av miljövänliga metoder och ekologiska regöringsmedel när städningen genomförs i ditt hem. 

 

 

4 Mar 2019