När du behöver flyttstädning i Västerås

När man behöver en flyttstädning i Västeås, kan man alltid börja med att rådfråga några städfirmor som kan erbjuda flyttstädning. Det är som de flesta förstår väldigt viktigt att hitta rätt slags städfirma som kan ta på sig att utföra flyttstädningen i Västerås.

Hyresvärdar och även om man säljer sin bostad kommer nästa boende, att tycka att flyttstädningen ska hålla hög nivå och var gjord på sätt som ska godkännad. De har då höga krav på att i princip allt mellan golv och tak, ska vara rengjort. Det gäller fönster, fönsterbrädor, fönsterkarmar, element, vägguttag, strömbrytare och golvlister – alla små detaljer i en bostad ska även rengöras och inte glömmas bort.

Allt ska vara rent i köket

I köket är det krav på att alla köksskåp och köksluckor och diskbänk, liksom arbetsbänk är helt rena från fläckar. Även under diskbänken ska det vara rent, där man slänger sina sopor. Har man en ställning som lämnas kvar, så ska ställningen vara helt ren. Eller så slänger man ställningen så att nästa boende får installera sin ege ställning för de olika sopkärlen. Förutom att köksinredningen ska vara helt ren så ska även väggarna rengöras, liksom alla vitvaror.

I vardagsrummet ska alla fönster, fönsterbrädor och fönsterkarmar vara helt rengjorda. Där ska alla vägguttag och strömbrytade vara rena, liksom golvlister och dörrkarmar och dörrhandtag. I alla rum ska alla garderober vara rengjorda både inuti och ovanpå och utanpå. Alla element måste rengöras bakom så att allt damm kommer bort. Liksom golvlister, fönster och fönsterbrädor.

Hela inredningen i badrum ska vara rent

I badrummet är det mycket viktigt att badrummets inredning rengörs. Toastolen ska vara helt fläckfri, liksom handfat och badkar. Där får inte finnas några kalkfläckar. På samma sätt måste man ta loss golvbrunnen och ta loss alla delar så att man kommer åt och rengör golvbrunnen. Sedan ska den sättas tillbaka. På samma sätt måste man rengöra duschstället. Alla kranar måste rengöras noggrant.

Har man en balkong, terass eller altan måste allt rengöras ordentligt, liksom garage och förråd. Det bästa är om man börjar med att packa allt som finns i garage och förråd. För då glömmer man inte bort det, sedan kan man rengöra garaget och förrådet när man väl har tömt allt som finns där. På samma sätt bör man se över trädgården, och avlägsna allt som finns där, antingen man slänger det eller tar med det. Tycker du att det är svårt? Du läsa mer här om flyttstädning i Västerås.

15 Nov 2019