Uppdrag för flyttfirma i Vasastan

En flyttfirma i Vasastan kan få många olika uppdrag. En flytt till ett äldreboende kan kombineras med att köra de saker som inte ska med till second hand-butik.

Sven hade dragit på det länge – alltför länge om han skulle vara helt ärlig. Han klarade sig inte så bra själv längre i lägenheten i Vasastan, trots att han hade hemtjänst som kom ett par gånger om dagen. För ett tag sedan hade han därför sökt plats på ett äldreboende och nu hade det blivit beviljat.

Rummet på boendet han skulle flytta in i var ganska stort. Han skulle få ha sina egna möbler, förutom sängen som skulle vara ställbar och av sjukhustyp. Det stora problemet var att få till själva flytten. Han hade också alldeles för mycket möbler och andra saker som han och hans före detta hustru hade samlat på sig under åren.

Flyttfirma tar hand om allt

Hans dotter hjälpte honom att kontakta en flyttfirma i Vasastan. De diskuterade hur flytten skulle kunna ordnas på bästa sätt. Dottern skulle hjälpa sin far att packa ned sådant som fick plats i flyttkartonger. De möbler och andra stora saker som skulle med till äldreboendet skulle de märka upp med lappar.

När flyttfirman hade tagit allt som skulle med till äldreboendet så skulle de återvända till lägenheten och packa ihop resten. De skulle sedan köra allt som var kvar till en välgörenhetsorganisation som hade second hand-försäljning. Att flytta hade innan känts som ett jätteprojekt för Sven, men nu var han nöjd med att det verkade kunna ordnas så smidigt.

9 Nov 2022